Blitz

The President´ s Man

Release: 23-07-2002

Productiejaar: 2002

Wie eenmaal kennismaakt met Professor Jonathan Chase (CHUCK NORRIS) vergeet hem niet snel. Aan de ene kant is hij uiterst gedreven in zijn vak. Met zijn diepgaande kennis over Azië geniet hij veel aanzien en respect onder studenten en collega hoogleraren aan de prestigieuze Universiteit van Dallas.
Maar Professor Chase heeft ook een intrigerende, bijna geheimzinnige uitstraling. Wat eigenlijk niemand in zijn omgeving weet, is dat achter de intellectueel een geheim agent schuilgaat die uitsluitend wordt ingezet voor top-secret missies.
Als de vrouw van de President van de Verenigde Staten wordt ontvoerd, is hij de enige man die haar uit de handen van terroristen kan redden.
Maar de Professor beseft dat zijn beste tijd achter de rug is. Hij wil zelf een opvolger klaarstomen voor het echte werk. Daar krijgt hij natuurlijk amper de kans voor.
Want criminelen nemen nooit een dag vakantie, zeker niet als het gaat om drugsbaronnen die van plan zijn om een atoomaanval uit te voeren op Amerikaanse steden...

Regisseur:
Eric Norris, Michael Preece

Cast:
Chuck Norris
Dylan Neal
Jennifer Tung
Ralph Waite
Stuart Whitman
Soon-Tek Oh
Jonathan Nichols

Speelduur:
90 minuten

Genre:
aktie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page