Blitz

Nieuwsberichten

om onze vape klanten tijdens onze sluiting uit nood te helpen, leveren we vanaf 50 € ook aan huis in de omgeving van Waregem.

Opgelet!

Wij mogen enkel liquids leveren zonder nicotine. Voor hardware en nicotinehoudende liquids kunnen wij u doorverwijzen naar een verkooppunt dat wel nog open is.

Heb je interesse? Stuur een berichtje op messenger, of bel rechtstreeks naar 0495/51 01 58
... See moreSee less

View on Facebook

Vapes By Blitz ... See moreSee less

Beste klanten, ondanks onze goeie wil om open te blijven als krantenwinkel/nachtwinkel, hebben we vandaag het besluit genomen om de winkel volledig te sluiten tot het terug veilig is om meer menselijk contact te hebben. Wie een dringend probleem of vraag heeft, kan altijd een berichtje sturen via messenger, of ons persoonlijk contacteren op +32 475 51 01 58, en dit liefst tussen 10 uur 's morgens en 15 uur 's middags. We zijn er graag en veel voor u, maar nu gaat onze gezondheid en gezin eventjes voorrang krijgen. Sterkte aan iedereen in deze sombere dagen. het Blitz team

View on Facebook

Vapes By Blitz ... See moreSee less

Beste klanten, hou er rekening mee dat bij een volledige lockdown ook onze winkel de deuren sluit. We zijn geen levensnoodzakelijke voedingswinkel, maar voor onze vape-klanten toch redelijk broodnodig... Vandaag in ieder geval toch nog open tot 21 uur. Respecteer elkaars gezondheid, hou voldoende afstand en betaal alstublieft met bancontact!

View on Facebook

Zijn jullie vandaag nog open tot 12u?

3 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

Blitz blijft elke weekdag open van 11 tot 21 uur.

Mogen wij voor uw en onze veiligheid vragen om alle gezondheidsmaatregelen in acht te nemen.

Voldoende afstand van elkaar te houden en met bancontact te betalen?

met dank voor uw begrip!
... See moreSee less

View on Facebook

we zouden het een superdeal kunnen noemen, ware het niet van een virus dat de ronde doet...

zaterdag en zondag sluiten we de deuren, dus worden alle eendagsfilms die vandaag gehuurd worden automatisch verlengd tot maandag!

Voor al onze producten kunnen we je nog helpen tot 21 uur vanavond, en maandag vanaf 11 uur staan we weer voor je klaar!
... See moreSee less

View on Facebook

blent.be - Funko Pop by Blitz ... See moreSee less

Er blijven massa's en massa's nieuwe funko's binnenstromen en dat is ook de reden waarom deze prachtige 10 inch deadpools pas onlangs op de site kwamen. De tijd ontbrak om ze te introduceren. Eén groot voordeel: wij hebben ze nog allemaal :) Ontdek ze nu in de shop of op de site: www.blent.be/webshop/zoeken?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search-cat-select=0&...

View on Facebook

Onze ultra HD huurblurays breiden stilletjes aan uit. Topfilms in topkwaliteit, voor slechts 4 € per dag! ... See moreSee less

View on Facebook

Nieuwe monopoly versies nu te koop. Ontdek het volledige aanbod in de shop! ... See moreSee less

View on Facebook

Monopoly avengers , prijs ?

3 months ago

1 reply

Avatar

Comment on Facebook

View on Facebook

en nog een fijne kerst natuurlijk ... See moreSee less

View on Facebook

Prettige feesten. 💪😉

3 months ago
Avatar

Comment on Facebook

Go to top of page