Blitz

Killers (2010)

Release: 05-10-2010

Productiejaar: 2010

Spencer Ames (Ashton Kutcher) is een doorsnee voor de regering werkende super-moordenaar die een druk leven leidt vol verre reizen, snelle auto’s en minstens even snelle vrouwen.
Als hij tijdens een opdracht aan de Franse Riviera de lieftallige Jen (Katherine Heigl) ontmoet, betekent dat het begin van het einde van zijn carrière als geheim agent met een licence to kill.
Spencer is verliefd en zelfs zijn baas kan hem er niet van weerhouden om de dienst te verlaten. Hij laat zijn gevaarlijke leven achter zich en kiest voor het meer rustgevende huisje, boompje beestje-gevoel waar hij tot dan toe nog nooit aan toe is gekomen.
Samen met Jen bouwt hij een nieuwe toekomst op, maar heel lang is dat geluk hen niet gegund. Ineens moet niet alleen Spencer maar ook de totaal onervaren Jen zich verdedigen tegen huurmoordenaars die het vanuit alle hoeken en gaten op hen gemunt hebben.
Ze kunnen echt niemand meer vertrouwen, want iedereen in hun omgeving, hun buren, hun collega’s en zelfs het hulpje van de supermarkt, zou wel eens een potentiële professioneel killer kunnen zijn.

Regisseur:
Robert Luketic

Cast:
Ashton Kutcher
Katherine Heigl
Tom Selleck
Catherine O´Hara
Katheryn Winnick
Kevin Sussman
Lisa Ann Walter

Speelduur:
100 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page