Blitz

Natalie Wood

Release: 31-08-2004

Productiejaar: 2004

Van de een op de andere dag werd ze het geliefdste kindsterretje van Amerika. Ze werd een echte superster, de laatste van de actrices in de aloude Hollywood-traditie.
Deze gedetailleerde filmbiografie van een van de beste en aantrekkelijkste actrices in Hollywood bestrijkt haar hele leven, haar sprookjesachtige carrière, haar turbulente leven en haar mysterieuze dood.
In 1943 worden in Santa Rosa filmopnames op locatie gemaakt. Tussen de toeschouwers bevindt zich Natasha Gurdin, de vierjarige dochter van Russische immigranten.
Op aandringen van haar voortvarende moeder, Maria (Alice Krige, Dinotopia), maakt ze een buiging voor de producent, stelt zichzelf voor en zegt: ´Ik wil filmster worden.´ Ze brengt het zeer overtuigend en het heeft dan ook succes.
Ze neemt de naam Natalie Wood (Elizabeth Rice, My Dog Skip) aan en als ze zeven is, is het charmante meisje hard op weg om precies te worden wat haar moeder altijd al had gehoopt: wereldwijd bekend.
Hoe zag het leven van Natalie Wood eruit als ze de deur van de studio achter zich dichtdeed? Het complexe, beangstigende en onthullende antwoord wordt gegeven in The Mystery of Natalie Wood, gebaseerd op Natasha, de biografie die heel lang in de lijst van bestsellers van The New York Times heeft gestaan.

Regisseur:
Peter Bogdanovich

Cast:
Justine Waddell
Michael Weatherly
Matthew Settle
Colin Friels
Elizabeth Rice
Grace Fulton
Robert Taylor

Speelduur:
180 minuten

Genre:
miniserie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page