Blitz

The Lion King 3

Release: 07-09-2004

Productiejaar: 2004

Hilariteit ten top in deze compleet nieuwe film met in de hoofdrol Timon en zijn winderige vriendje Pumbaa - de grootste onbezongen helden van de savanne!
Met de originele stemmen en het liedje "Meer wil ik niet " van Elton John en Tim Rice, neemt de Lion King 3 je heeeeeeelemaal terug naar het begin, voordat het verhaal van Simba begon... en nog verder terug!
In dit compleet nieuwe komische avontuur onthullen Timon en Pumbaa waar ze vandaan kwamen, hoe ze elkaar ontmoetten en hoe ze Simba hielpen het koninkrijk te redden.
Hun verhaal bevat een aantal terugblikken op grote gebeurtenissen uit The Lion King, die er een beetje anders uitzien vanuit het perspectief van Timon en Pumbaa. Zoals toen koning Mufasa baby Simba aan het dierenrijk voorstelde.
Laten we het erop houden dat er iets achter dat dramatische moment zat, toen alle dieren een buiging maakten voor hun nieuwe koning.
Nathan Lane, Matthew Broderick, Ernie Sabella en de andere stemmen zijn terug voor dit hilarische muzikale verhaal - samen met kleurrijke nieuwe figuren zoals de moeder van Timon (Julia Kavner, The Simpsons) en Oom Max (Jerry Stiller, Zoolander)!
Met al je favoriete figuren, heerlijke muziek en nog veel meer, is het tijd om klaar te gaan zitten voor koningsgrote pret met Timon en Pumbaa!

Regisseur:
Bradley Raymond

Cast:
Whoopi Goldberg (stem)
Moira Kelly (stem)
Nathan Lane (stem)
Jeff Bennett (stem)
Matthew Broderick (stem)
Jim Cummings (stem)
Julie Kavner (stem)
Cheech Marin (stem)
Tony Anselmo (stem)

Speelduur:
73 minuten

Genre:
tekenfilm

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page