Blitz

Godspeed

Release: 13-07-2010

Productiejaar: 2009

"Laat los en geloof". Dat is het credo van Charlie Shephard, een moderne gebedsgenezer wiens eigen leven een regelrechte puinhoop blijkt.
Met zijn "sessies" slaagt hij er nauwelijks in om de eindjes aan elkaar te knopen. Zijn huwelijk staat op springen en zijn oude drankprobleem steekt de kop weer op.
Dan slaat het noodlot onverbiddelijk toe: zijn vrouw en zoontje worden op brutale wijze vermoord. De zoveelste uitbarsting van zinloos geweld? Of zit er meer achter de moorden?
Verteerd door wroeging en wraakzucht, trekt Charlie zich terug in een trailer in de bossen van Alaska. De moordzaak blijft onopgelost tot hij een half jaar later de bloedmooie Sarah tegen het lijf loopt: de enigmatische tiener smeekt hem om haar rouwende vader te genezen.
Sinds de dood van zjn vrouw, een voormalig "patiënte", van Charlie, staat de man met één been in het graf. Maar het is vooral haar broer Luke, een fanatiek predikant, die dringend aan genezing toe blijkt...
odspeed is een verontrustende, meeslepende thriller die zichafspeelt tegen de woeste pracht van de Alaskaanse wildernis.

Regisseur:
Robert Saitzyk

Cast:
Joseph McKelheer
Cory Knauf
Courtney Halverson
Ed Lauter
Jessie Ward
Hallock Beals
Lynn A. Freedman

Speelduur:
99 minuten

Genre:
thriller

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page