Blitz

Mom At Sixteen

Release: 20-06-2006

Productiejaar: 2005

De dromen van een tienermeisje vallen in duigen wanneer ze ontdekt wat ze allemaal moet opgeven, voor haarzelf, haar familie... en haar kind.
Als je net zestien wordt, is het leven toch al niet makkelijk, zeker als je ook nog eens naar een andere stad moet verhuizen.
Voor Jacey Jeffries (Danielle Panabaker, Empire Falls) en haar jongere zus Macy (Clare Stone, Vinegar Hill) betekent het dat ze naar een andere school moeten.
Voor Jacey´s pas gescheiden moeder Terry (Mercedes Ruehl, The Fisher King) is het een nieuwe start voor haarzelf, haar dochters en voor het nakomertje Charley, een baby van drie maanden.
Terwijl Terry haar handen vol heeft aan de baby, moet Jacey zich staande houden op haar nieuwe school. Ze kan goed leren en is ook goed in sport, maar ze is nogal eenzelvig.
De enige bij wie ze haar hart kan uitstorten is schooldecaan Donna Cooper (Jane Krakowski, Ally McBeal, genomineerd voor een Golden Globe en een Emmy).
Donna en haar man Bob (Colin Ferguson, Coupling) kunnen geen kinderen krijgen, maar hebben de hoop op een gezin nooit opgegeven. Terwijl ze erachter probeert te komen met welke problemen haar favoriete leerling te kampen heeft, doet Donna een schokkende ontdekking...

Regisseur:
Peter Werner

Cast:
Danielle Panabaker
Jane Krakowski
Clare Stone
Tyler Hynes
Colin Ferguson
Mercedes Ruehl
Hollis McLaren

Speelduur:
86 minuten

Genre:
speelfilm

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page