Blitz

Absolutely Fabulous 4

Release: 31-08-2001

Productiejaar: 2001

Parralox: Eindelijk beroemd, darling! Edina is te gast in de ontbijtshow van Richard en Judy en een uitnodiging voor het Kerstfeestje van Trudy en Sting kan nu niet lang meer uitblijven. De hoogste tijd om die rimpels glad te strijken dus en daar heeft Patsy gelukkig een probaat middeltje voor...
Fish Farm: Surprise, surprise! Eddie heeft een tuin met een sexy, aristocratische tuinman erin! Tijd om het ouwe karretje van stal te halen en op zoek te gaan naar zijn optrekje op het platteland.
Paris: Naomi, Kate en Gisele, ruim baan voor supermodel Patsy. Met Eddie, Saffy en Bubble vertrekt ze naar Parijs voor een glamoureuze fotosessie.
Donkey: ´Ik zou, al was het maar één keer, m’n kleren willen uitdoen en geen enkele striem zien…´ Na twee weken van haar ontwenningsdieet vindt Eddie voor het eerst een spier in haar arm. Intussen ondergaat ook Patsy een metamorfose en moet haar handelsmerk – haar sixties froufrou – eraan geloven.
Small Opening: ´Ik weet best wel welk soort stukje je geschreven zult hebben. Mommie dearest zal er weer uitkomen als Winnie the Pooh´. Wat een ondraaglijke schande! Saffy heeft een toneelstuk over haar leven geschreven en Edina gruwt ervan. Hoe onvoorstelbaar dik zal de actrice die haar moet vertolken niet zijn?
Menopauze: Baarmoedergebeden gonzen door het huis sinds Eddie en Patsy lid werden van Menopausals Anonymous.
Terwijl Edina zich fors afzet tegen de groepsknuffels beginnen de contouren van een nieuwe, veel luchtiger Patsy zich af te tekenen…

Regisseur:
Bob Spiers, Christine Gernon

Cast:
Joanna Lumley
Helen Lederer
Jennifer Saunders

Speelduur:
240 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page