Blitz

Mr Bean 10 Jaar Deel 2

Release: 01-12-2003

Productiejaar: 2001

Mr. Bean gaat de stad in.
Mr. Bean heeft zijn eerste televisie gekocht, maar heeft nogal wat ontvangstproblemen. Hij vindt een oplossing voor dit probleem, maar eentje waar een normaal persoon nooit aan gedacht zou hebben.
Mr. Bean heeft alweer een nieuw speeltje, een polaroid kamera en gaat daarmee naar het park. Als een zogenaamd vriendelijke voorbijganger zijn fototoestel steelt, bedenkt Mr. Bean een uitgekookte confrontatie om de boosdoener te pakken. Daarna is er een avondje uit in nachtclub Foetsie.
Mr. Bean slaat weer toe.
Een man krijgt een hartaanval bij een bushalte en ik probeer hem opnieuw te starten via een lantaarnpaal, maar het gaat hopeloos fout (echt zonde). Ik kom klem te zitten in een brievenbus, pak enkele spullen in en eindig in een vliegtuig met een jongen die zich misselijk voelt, maar hij zal zijn maag snel genoeg legen (bah, bah).
Mr. Bean in kamer 426.
Een gezellig verblijf in een hotel. Nadat ik wat veranderingen aangebracht heb, ziet de kamer er echt leuk uit. De bedrijfsleider is een oude zeurpiet en ik word buitengesloten. Dat is vréééééééééselijk gênant (en ook eigenlijk een beetje koud).
Mr. Bean als doe-het-zelver.
Ik heb een bijzonder geslaagd oudejaarspartijtje met Rupert en Hubert, die ik eens een keer in de bus ben tegengekomen. Ik heb het zo naar m´n zin dat de tijd lijkt te vliegen. Dan koop ik een leunstoel in een uitverkoop, zet hem boven op mijn autootje en rij ermee naar huis als Charlton Heston in zijn tweespin, Beanhur!
Thuis volgt een demonstratie hoe je je kamer kunt opknappen.

Regisseur:
Paul Weiland
John Birkin

Cast:
Rowan Atkinson
Matilda Ziegler

Speelduur:
125 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page