Blitz

Bounce

Release: 23-10-2001

Productiejaar: 2000

Op kerstavond staat de succesvolle reclamemaker Buddy Amaral (Ben Affleck) zijn vliegtuigstoel af aan een onbekende man, zodat deze op tijd thuis kan zijn bij zijn kinderen en zijn vrouw Abby (Gwyneth Paltrow).
Daarmee neemt Buddy per ongeluk de meest dramatische beslissing uit zijn leven. Het vliegtuig waar Buddy in had moeten zitten stort neer. Er zijn geen overlevenden.
Uit schuldgevoel en nieuwsgierigheid bezoekt Buddy maanden later de weduwe Abby. Hij treft een jonge moeder aan die haar best doet om met haar twee kleine kinderen het hoofd boven water te houden.
Voordat hij Abby durft te vertellen waarom hij haar heeft opgezocht wordt hij verliefd op haar. Het gevoel is wederzijds en dat maakt het steeds moeilijker om open kaart te spelen. Abby is nog maar nauwelijks de dood van haar man te boven en het laatste wat Buddy wil is haar (opnieuw) pijn doen.
Maar de waarheid heeft de neiging om naar boven te komen. Wat gebeurt er wanneer Abby ontdekt dat Buddy niet toevallig in haar leven kwam, en dat hij indirect verantwoordelijk is voor de dood van haar man?

Regisseur:
Don Roos

Cast:
Ben Affleck
Gwyneth Paltrow
Natasha Henstridge
Edward Edwards
Jennifer Grey
Tony Goldwyn
Lisa Carpenter-Prewitt

Speelduur:
105 minuten

Genre:
speelfilm

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page