Blitz

The Bridges Of Madison County

Release: 25-09-2001

Productiejaar: 1995

Fotograaf Robert Kincaid reist voor National Geographic de wereld rond. Francesca Johnson is een brave huisvrouw ergens in Iowa. Hun leven kabbelt rustig voort.
Verwachtingen hebben ze al lang niet meer. Maar vier dagen na hun eerste ontmoeting zouden ze alles doen om hun nieuwe liefde niet te moeten verliezen.
Academy Awardwinnaars Meryl Streep (die voor deze rol haar 10de Academy Awardnominatie kreeg) en Clint Eastwood, die tevens producer en regisseur was stellen hun supersterstatus en acteertalent op overtuigende wijze ten dienste van de geliefde personages uit Robert James Waller´s lyrische bestseller over liefhebben, keuzes maken en gevolgen dragen.
Streep en Eastwood zitten visueel en geestelijk zo perfect, dat het wel lijkt of ze net uit het boek gestapt zijn , beweert Entertainment Weekly. De kleine details en de grote emoties van die ene volmaakte liefde zijn perfect weergegeven. Een liefde die sommigen van ons vroeger of later meemaken. Voor Robert en Francesca was het later. En het was heerlijk.

Regisseur:
Clint Eastwood

Cast:
Clint Eastwood
Meryl Streep
Annie Corley
Victor Slezak
Jim Haynie
Sarah Kathryn Schmitt
Christopher Kroon
Phyllis Lyons

Speelduur:
135 minuten

Genre:
speelfilm

Deze dvd is:

Go to top of page