Blitz

Ainīt Them Bodies Saints

Release: 15-07-2014

Productiejaar: 2013

Ruth Guthrie en Bob Muldoon (Casey Affleck) zijn, young and in love en om zich een beter leven te verschaffen hebben ze als een soort Bonnie en Clyde de misdaad omarmd.
Na een gewapende overval wordt, tijdens een vuurgevecht met de politie, mede-overvaller Freddie doodgeschoten en omdat Bob niet wil dat zijn zwangere vriendin de gevangenis in gaat, of erger, besluit hij zich over te geven en neemt hij alle schuld op zich.
Bob gaat hierdoor voor minimaal 25 jaar de gevangenis in, maar Ruth heeft beloofd op hem te wachten.
Als Ruth na vier jaar politieman Patrick Wheeler (Ben Foster) aan haar deur krijgt met het bericht dat Bob, na vijf mislukte pogingen, uiteindelijk ontsnapt is, weet ze dat Bob tijdens zijn vlucht direct of via een omweg bij haar zal aankloppen.
Zij deelt die overtuiging niet alleen met de politie, want er arriveren al snel enkele ongure types die ook nog een rekening met Bob te vereffen hebben.
Ruth wil diep in haar hart niets liever dan met Bob een gezin vormen, maar ze beseft welke gevaren er boven zijn hoofd hangen als hij haar komt opzoeken.
Alleen geduld kan hun gezamenlijke toekomst redden, maar geduld is wat Bob, die zijn dochtertje nog nooit heeft gezien, waarschijnlijk niet kan opbrengen...

Regisseur:
David Lowery

Cast:
Rooney Mara
Casey Affleck
Ben Foster
Keith Carradine
Kennadie Smith
Jacklynn Smith
Nate Parker

Speelduur:
91 minuten

Genre:
Speelfilm

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page