Blitz

We´re The Millers

Release: 21-01-2014

Productiejaar: 2013

Als David Clark (Jason Sudeikis) op een avond geheel tegen zijn normale natuur in een dakloos meisje te hulp schiet als ze wordt overvallen, haalt hij meer ellende op zijn dak dan hij ooit had kunnen vermoeden.
Zijn buurjongen Kenny laat zich ontvallen dat David drugsdealer is en die informatie zorgt ervoor dat Davids hele appartement overhoop wordt gehaald en hij niet alleen zijn voorraad en zijn eigen geld, maar ook het geld van zijn leverancier kwijt is.
Zijn baas (Ed Helms) is niet blij dat hij hierdoor een kleine 42.000 dollar misloopt, maar David kan die schuld afkopen en daar bovenop nog flink verdienen als hij een klein beetje marihuana vanuit Mexico de grens over wil smokkelen. David heeft geen andere keus dan daar mee akkoord te gaan en denkend over hoe hij dat het beste aan kan pakken komt hij met een geniaal idee. Niemand aan de grens zal vermoeden dat een enorm burgerlijk gezinnetje met een camper drugs probeert te smokkelen en het enige waar hij mee zit is waar hij dat gezinnetje vandaan moet toveren...

Regisseur:
Rawson Marshall Thurber

Cast:
Jason Sudeikis
Ed Helms
Jennifer Aniston
Emma Roberts
Will Poulter
Nick Offerman
Kathryn Hahn

Speelduur:
110 minuten

Genre:
Komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page