Blitz

App

Release: 24-09-2013

Productiejaar: 2013

Studente Anna en haar huisgenootje Sophie zijn de dikste vriendinnen en Sophie voelt het dan ook als een groot verraad als ze Anna er van verdenkt beelden van haar en een scharrel aan haar vriend, haar familie en haar vrienden te hebben doorgestuurd.
Anna is zich echter van geen kwaad bewust, zij heeft samen met haar ex Tim behoorlijk huis gehouden met tequila en ze kan zich maar weinig van de voorgaande avond herinneren.
Het valt haar wel op dat er ineens een vreemde app op haar smartphone geïnstalleerd staat en deze app, Iris genaamd, begint haar al heel snel zwaar te irriteren.
Iris activeert zichzelf namelijk op de meest ongelukkige momenten en dat neemt eerst gênante, maar even later gevaarlijke vormen aan. Anna probeert Iris van haar smartphone af te gooien en als dat niet lukt, probeert ze van de app af te komen door een heel nieuw clean toestel aan te schaffen.
Iris laat zich echter niet verwijderen en Anna, die beseft dat iedereen in haar omgeving gevaar loopt, moet naar drastische maatregelen grijpen om zichzelf en haar naasten zo goed en zo kwaad ze kan te beschermen...

Regisseur:
Bobby Boermans

Cast:
Hannah Hoekstra
Robert de Hoog
Isis Cabolet
Matthijs van de Sande Bakhuyzen
Alex Hendrickx
Patrick Martens
Gigi Ravelli

Speelduur:
82 minuten

Genre:
Thriller

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page