Blitz

Tank Girl

Release: 02-01-1996

Productiejaar: 1995

ATTENTIE ATTENTIE! Ons verhaal is te gek, dus laten we beginnen voordat we gek worden!
Het is het jaar 2033 en sinds er een meteoriet op aarde is ingeslagen, is de wereld totaal veranderd. Geen Bekende Persoonlijkheden, geen Kabel TV en bovenal GEEN WATER!!!
De superschurk Kesslee (Malculm McDuwell), het hoofd van Water&Power, heeft de wereld in zijn greep omdat hij alle H20, tot de laatste druppel, beheert... althans dat denkt hij.
Op zijn weg treft hij echter twee formidabele vijanden; (I) De Rippers - een leger van vreemde wezens, met als enig doel de vernietiging van Water8Puwer en (2) een meid met ballen en een tank - die, hoe kan het ook anders, bekend staat als Tank Girl (Lori Petty).
Tank Girl met haar licht ontvlambare temperament en altijd een granaat op zak, zal de slechterik wel eens een lesje leren. Kesslee kan dus maar beter niet alleen op zijn tellen, maar ook op zijn watervoorraden passen want als Tank Girl samen gaat werken met De Rippers (waaronder rapper Ice-T) en haar maatje Jet Girl (Naumi Watts) weerhoudt zelfs een ladder in haar kous haar niet van haar voornemen de wereld te redden.
Als je houdt van spectaculaire visuele effecten, krankzinnige aktie en lachwekkende situaties, dan ben je gek op deze hilarische film.

Regisseur:
Rachel Talalay

Cast:
Lori Petty
Ice-T
Naomi Watts
Don Harvey
Jeff Kober
Reg E. Cathey
Scott Coffey

Speelduur:
98 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page