Blitz

Miss Nobody

Release: 02-08-2011

Productiejaar: 2010

Sarah Jane is een knappe, maar supernaïeve secretaresse bij een enorme medicijnfabrikant. Ze wacht al jaren op de Prins op het Witte Paard, maar door haar goedgelovigheid ontmoet ze steeds weer de verkeerde mannen.
Wanneer haar nieuwe baas haar bij hem thuis uitnodigt voor een "werkbespreking" vermoedt Sarah Jane niet dat hij heel andere dingen met haar in gedachten heeft.
Ze schrikt zo van zijn oneerbare bedoelingen dat ze hem wegduwt en hij pardoes van de trap knikkert. Hij overleeft de val niet en tot Sarah Jane´s grote verbazing krijgt ze de volgende dag zijn functie aangeboden!
Ze stort zich vol enthousiasme op haar nieuwe baan, maar merkt dat haar eerlijke en naïeve aanpak niet erg in de smaak valt bij haar superieuren.
Als ze per ongeluk haar directe chef onder de metro duwt merkt ze opnieuw dat moord een uitstekend middel is om carrière te maken.
Ze besluit haar moordcarrière nog wat verder te verbeteren. De zachtaardige Sara Jane werkt zich als een raket omhoog an haar collega´s verdwijnen één voor één op mysterieuze wijze.
Dan wordt er een detective op de zaak gezet en Sarah Jane wordt direct smoorverliefd op hem en besluit dat ze eindelijk de ware gevonden heeft; Het feit dat ze hoofdverdachte is in een meervoudige moordzaak lijkt haar niet echt te deren.

Regisseur:
Tim Abram Cox

Cast:
Leslie Bibb
Adam Goldberg
Kathy Baker
Missi Pyle
Brandon Routh
David Anthony Higgins
Geoffrey Lewis

Speelduur:
90 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page