Blitz

Jack Hunter 2: Quest For Akhenatens Tomb

Release: 14-09-2010

Productiejaar: 2001

Na zijn avontuur in Syrië krijgt Jack Hunter van de NSA de opdracht om hun zoektocht naar de Star of Heaven voort te zetten in Egypte.
De mooie archeologe dr. Lena Halstrom heeft daar een mysterieuze kleine obelisk met Ugariaanse tekens gevonden.
Zou deze obelisk Jack en zijn kompanen Nadia en Tariq een stapje verder bij de gevaarlijke Star of Heaven kunnen brengen?
Maar als Jack, Nadia en Tariq in Egypte zijn om de obelisk te bestuderen, wordt de groep aangevallen door de Russische maffia. Dezelfde groep die in Syrië over lijken ging om de Star of Heaven te pakken te krijgen, schuwt,ook in Egypte geen enkel middel om als eerste bij de gevaarlijke schat te raken.
Gelukkig weten Jack en de rest met de obelisk te ontsnappen, zodat ze de tekens kunnen ontcijferen die hun de weg naar de Star of Heaven moet wijzen.
De weg naar de schat telt vele gevaren. Niet alleen moeten Jack, Nadia en Tari, de Russische maffia voor zien te blijven, ze krijgen ook te maken met de lastige bevelhebber van de plaatselijke politie, verraad in het Egyptische archeologische team en de valkuilen en puzzels in de grot waar de Star of Heaven zich zou bevinden.
Zouden Jack en zijn vrienden de Star of Heaven uit de handen van de maffia kunnen houden?

Regisseur:
Terry Cunningham

Cast:
Ivan Sergei
Joanne Kelly
Thure Riefenstein
Susan Ward
Mario Naim Bassil
Mehmet Polat
Tuncel Kurtiz

Speelduur:
94 minuten

Genre:
aktie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page