Blitz

Snakeman

Release: 14-06-2005

Productiejaar: 2005

Ergens diep in het regenwoud van de Amazone vinden archeologen tot hun verhazing een perfect geconserveerd lichaam van een krijger.
Groot is de opwinding als hij het dateren van de mummie blijkt dat de krijger 300 jaar oud was toen hij stierf. Ontraadseling van het geheim van dit extreem lange leven zou de wereld op z´n kop kunnen zenen.
Gentech, een van de grootste farmaceutische bedrijven van de wereld, verschijnt op het toneel. John Simon, de baas van Gentech, denkt dat er in het oerwoud een nog onontdekte stam leeft die het geheim van een dramatisch verlengd leven kent.
Hij moet en zal dit geheim ontdekken en geeft Dr. Susan Elter en geneticus Rick Gordon de opdracht om samen met een team van top-onderzoekers het oerwoud in te trekken.
Avonturier Matt Ford moet het team verenigen met hun collega´s in het basiskamp. Als de helikopter in zwaar weer neerstort, moet het team te voet verder.
Dan worden ze geconfronteerd met ongekende gruwelen. Het team wordt gedecimeerd en in het basiskamp blijkt een ware slachting te hebben plaats­gevonden.
Susan, Matt en Rick vechten voor hun leven en komen oog in oog te staan met de stam die ze zochten. Uiteindelijk ontdekken ze het grote geheim, een geheim dat de mensheid zou kunnen redden, maar ook vernietigen.

Regisseur:
Allan A. Goldstein

Cast:
Stephen Baldwin
Jayne Heitmeyer
Larry Day
Gary Hudson
Ross McCall
Phil Miler
Gideon Rosa

Speelduur:
93 minuten

Genre:
horror

Deze dvd is:

Go to top of page