Blitz

Da Ali G Show: The Complete First Season

Release: 16-09-2008

Productiejaar: 2000

De Da Ali G Show is de eerste soloshow van de Britse stand-up comedian Sacha Baron-Cohen, die in zijn eigen woorden de "voice of da yoof" is en "de leider van de West Staines Massive". Als presentator van een Britse talkshow voelt de Londense gangsta-rapper Ali G nietsvermoedende vooraanstaande burgers aan de tand over tal van belangrijke zaken als milieu, drugs en politiek.
"Ben je tegen dierproeven als het om een product voor dieren gaat?" "Mag je in bad plassen?" "Waarom bestaat het Lagerhuis niet alleen uit zwarten?" "Welke drug laat je vliegen?"
Zijn naïeve interviewtechniek en zijn ontwapenend domme, seksistische en racistische vragen laten menige gast meer van zichzelf zien dan de bedoeling kan zijn.

Ook maken we kennis met de Kazachse journalist Borat Sagdiyev, die zijn eigen rubriek heeft in Da Ali G Show. In "Borats´ Guide to Britain" maakt dit hilarische typetje kennis met de Westerse cultuur. Borat werd wereldberoemd dankzij zijn bioscoophit Borat - Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.

Regisseur:
Scott Preston

Cast:
Sacha Baron-Cohen

Speelduur:
168 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page