Blitz

Transformers Energon: The Return Of Megatron

Release: 12-10-2004

Productiejaar: 2004

5. Megatron herrijst. Terwijl de Decepticons ruzie krijgen over hun gevallen leider Megatron, wordt deze plotseling wakker uit zijn coma en mishandelt de weerloze Scorpinok. Megatron neemt zijn mannen vervolgens mee op een missie om nog meer Energon te verzamelen en om af te rekenen met zijn sterfelijke vijand Optimus Prime!
6. Megatron´s aanval> Megatron valt Ocean City aan, maar ontdekt hierbij dat de stad door zijn voormalige volgeling Demolishor wordt bewaakt. Hij wordt al snel door de Autobots omsingeld, terwijl een mysterieuze aanwezigheid het geheel van een afstand met grote interesse gadeslaat!
7. Starscream, de geheimzinnige huursoldaat
De kwade Starscream is teruggekeerd en heeft een missie: de vernietiging van Optimus Prime! En Starscream is in het voordeel, want toen hij weer tot leven werd gewekt was er geen Energon meer beschikbaar en is hij dus voor iedereen onzichtbaar... behalve voor Kicker!
8. De slag om de Asteroïde Belt.
Megatron jaagt Optimus naar een dode asteroïde, het voormalige thuis van Unicron. En net als Optimus en zijn team lijken te zegevieren, vernietigt Megatron de asteroïde waarop zij hun strijd leveren!

Regisseur:
Jun Kawagoe, Yutaka Sato

Cast:
Gary Chalk
Trevor Devall
Matt Hill
Scott McNeil
Brent Miller
David Kaye
Makoto Aoki

Speelduur:
85 minuten

Genre:
jeugdfilm

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page