Blitz

The Sheriff Of Fractured Jaw

Release: 09-09-1958

Productiejaar: 1958

Een comedy-western over een zeer beschaafde Engelse gentleman die de sheriff wordt van het ruigste stadje onder de zon en een blonde salooneigenaresse die hem daarbij wegwijs maakt.
The Sheriff Of Fractured Jaw is een verhaal over een vis op het droge met Kenneth More als Jonathan Tibbs, de onberispelijke Engelsman die de wapens van zijn familiebedrijf moet verkopen.
En waar kan hij dat beter doen dan daar waar de vraag het grootst is? Inderdaad: het wilde Westen. Door allerlei vergissingen en misverstanden, houdt men Tibbs voor een revolverheld en wordt hij geïnstalleerd als sheriff van Fractured Jaw, een stadje waar de wetteloosheid hoogtij viert.
Hij raakt verliefd op Kate (Jayne Mansfield), een plaatselijke salooneigenaresse en entertainer, wordt bloedbroeder van een indianenstam en gebruikt zijn zelfverzekerdheid en naïviteit om een stadje dat berucht is om zijn ruzies tot eensgezindheid)q te brengen.v In deze film met Henry Hull zijn karakterrollen weggelegd voor Robert Morley en Ronald Squire.

Regisseur:
Raoul Walsh

Cast:
Kenneth More
Jayne Mansfield
Henry Hull
Bruce Cabot
Ronald Squire
William Campbell
Sid James

Speelduur:
99 minuten

Genre:
western

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page