Blitz

Mortal Kombat Conquest Immortal Kombat

Release: 20-04-1999

Productiejaar: 1998

Kreeya: Keizerin Kreeya heeft haar keizerrijk bevolkt met een leger van woeste, vrouwelijke strijders in een poging om de Buitenwereld van de kwade Shao Kahn te overwinnen.
Kung Lao (Paolo Montalban) sluit zich aan bij Kreeya, maar ontdekt dan welk ultieme plan zij heeft om alle andere rassen en koninkrijken te verwoesten.
Om Kreeya´s invasie te stoppen ziet hij zich genoodzaakt zijn krachten te bundelen met zijn dodelijke vijand Shang Tsung.
Final Battle: Het vertrouwen van alle koninkrijken staat op het spel als Rayden, de beschermheer van het aardrijk, en Shao Kahn, de slechte keizer van de Buitenwereld, hun machtige krachten tegen elkaar uitspelen in een bloeddorstige, beslissende strijd.
Rayden bevindt zich in een achterstandspositie als hij in de val wordt gelokt om te strijden op Shao Kahn´s terrein. Om tot een neutraal koninkrijk te komen, leidt Rayden de patrijspoorten om, maar hij belandt in de Buitenwereld, waar hij zijn krachten niet kan gebruiken.
Nu neemt de ultieme strijd tussen goed en kwaad een sinistere wending, met Shao Kahn op kop. Immortal Kombat: Tsung heeft de zwarte kunst ontdekt om mensen te laten verouderen. Hij gebruikt zijn nieuwgevonden tovenaarskunsten in een poging om Kung Lao in de hoek te drijven.
Wanneer Kung Lao´s krachten Taja (Kristanna Loken) en Siro in gevaar brengen, brengt Kung Lao het hele Aardrijk in gevaar doordat hij slaags raakt in de Mortal Kombat als hij zijn twee vrienden wil redden.

Regisseur:
Rick Jacobson, Oley Sassone

Cast:
Paolo Montalban
Daniel Bernhardt
Kristanna Loken
Tracy Douglas
Bruce Locke

Speelduur:
82 minuten

Genre:
aktie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page