Blitz

French Kiss

Release: 16-11-1975

Productiejaar: 1995

Meg Ryan (When Harry Met Sally) en Kevin Kline (A Fish Called Wanda) zijn onweerstaanbaar (The Hollywood Reporter) in deze avontuurlijke en romantische komedie van de hand van de regisseur van The Accidental Tourist en The Big Chill.
Kate (Ryan) heeft haar toekomst al helemaal uitgestippeld: trouwen met haar verloofde Charlie (Timothy Hutton) en… zij leefden nog lang en gelukkig. Waar zij echter geen rekening mee had gehouden was Juliette, de mooie Française waar Charlie tijdens een zakenreis naar Parijs voor valt!
Vastbesloten om hem te heroveren, springt Kate op het vliegtuig alwaar zij Luc (Kline) ontmoet, een tweederangs dief aan wie zij onmiddellijk een hekel heeft. Wanneer Luc een gestolen halsketting in het tasje van Kate verbergt, is Kate verplicht om, met Luc op haar hielen, een verrassende reis door Frankrijk te maken. De grootste verrassing is echter dat deze dief haar hart steelt!
French Kiss is een hartstochtelijke waarschuwing dat het leven je altijd, op de prachtigste manieren, kan verrassen! Het is ´lief, slim en sexy... een affaire om te onthouden´.

Regisseur:
Lawrence Kasdan

Cast:
Meg Ryan
Kevin Kline
Timothy Hutton
Jean Reno
François Cluzet
Susan Anbeh
Renée Humphrey
Michael Riley

Speelduur:
106 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page