Blitz

Absolutely Fabulous 1

Release: 12-11-1992

Productiejaar: 1992

Fashion: Het is half tien in de morgen. Edina kan nog net een nipje van haar venkelthee nemen en naar wat Boeddhistisch gezang luisteren voor de dag echt begint. Samen met haar vriendin Patsy stort zij zich op haar laatste project: een modeshow met beroemdheden.
Fat: Edina moet afvallen. Want binnen haar schuilt een dun persoontje dat naar buiten wil. Pillen, medicatie en linzen helpen niet meer. Er moet iets anders gebeuren. En dus volgt Edina het ´Val-af-voordat-model-Penny-(de nieuwe asperge)-Casper-in-de-stad-komt-dieet´.
Frances: Au revoir Engeland! Bonjour Frankrijk! Edina en Patsy hebben het plan opgevat er eens even tussenuit te gaan. Ogenschijnlijk kan niets hun plezier bederven. Maar ze komen er al snel achter dat de eindeloos vredige rust van het Franse platteland en het spelletje Monopoly nou niet bepaald het mondaine St. Tropez zijn.
Iso Tank: Edina´s dochter (Saffron) bereidt zich voor op een spreekbeurt over DNA voor de open dag van haar school. En hoewel alle ouders een uitnodiging ontvangen hebben mag Edina er niet bij zijn. Maar dan blijkt dat Edina nog wel wat trucjes in huis heeft...!
Birthday: Vandaag wordt Edina veertig. Dochter Saffron heeft voor deze gelegenheid een wat al te traditionele lunch voor de familie georganiseerd. En dat bevalt de jarige op deze ´rampzalige´ dag maar niks.
Magazine: Edina is in Extase. Ze heeft een nieuwe vriend en is tot half acht ´s ochtends uit geweest. Dat maakt haar vriendin Patsy stinkend jaloers.

Regisseur:
Bob Spiers

Cast:
Jennifer Saunders
Joanna Lumley
Julia Sawalha
Jane Horrocks
June Whitfield
Helen Lederer

Speelduur:
195 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page