Blitz

Absolutely Fabulous 5

Release: 17-10-2003

Productiejaar: 2003

1 Cleanin - Eddy heeft een schootzwembad in haar badkamer, een kantoor beneden en bilvormers van Gaultier in haar broek. Maar Saffy komt terug naar huis.
2 Book Clubbin - Mariella Frostrup heeft geen benul van de meerwaarde van OK! Magazine, maar Eddy ontdekt ten minste dat haar kleinkind van gemengde komaf zal zijn, de Chanel onder de baby´s!
3 Panickin - Wanneer ze zichzelf per ongeluk opsluiten in de paniekkamer, breken pruilforel Patsy en Eddy meteen de noodvoorraad champagne aan.
4 Huntin´, Shootin´ & Fishin´ - Wat is dat geluid, darling? Ik word er stapelgek van. "Dat is stilte´. Patsy en Eddy begeven zich op het platteland en onder het rustige volkje, op jacht naar klein ongedierte en de occasionele opzichter.
5 Birthin´ - Moet Eddy de geboorte van haar kleinkind bijwonen of Patsy (en een door Chicago geïnspireerde Katy Grinn) steunen tijdens het topevent van de modekalender?
6 Schmoozin - Tijdens een bezoek aan Abbey Road, halen Eddy en Patsy herinneringen op. Je had geen favoriete Stone, je had ze allemaal, en lopen een oude vlam tegen het lijf: Elton John!
7 Exploitin´ - De baby is er en dat brengt de moeder aarde in Saffy boven, de psychoot in Eddy en de weerwolf in Patsy - Konden ze de baby maar buitensmokkelen, dan pikten ze snel die fotoreportage bij Jean-Paul Gaultier mee.
8 Cold Turkey (Kerstspecial)

Regisseur:
Dewi Humphreys

Cast:
Jennifer Saunders
Joanna Lumley
Julia Sawalha
June Whitfield
Jane Horrocks

Speelduur:
180 minuten

Genre:
TV-serie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page