Blitz

Clerks

Release: 09-01-1996

Productiejaar: 1994

“t Had een luie dag moeten worden. Maar een collega laat het afweten en dus moet Dante Hicks zijn vrije zaterdag in de Quick Stop Groceries doorbrengen. Wat zich aanvankelijk laat aanzien als een saaie werkdag ontpopt zich tot een dag vol memorabele momenten.
Nauwelijks heeft hij om zes uur “s morgens de winkel geopend of hij wordt geconfronteerd met een anti-rokersmaniak die met zijn tirades enkele potentiėle klanten op afstand houdt. Nog meer klanten worden afschrikt door Dante“s vijandige vriend Randal, die de naburige videotheek beheert.
Dante krijgt zijn vrienden op bezoek die een partijtje rolhockey op het dak spelen en de frisdrankvoorraad plunderen, een overspannen schooldecaan die op zoek is naar het perfecte dozijn eieren en een stiekemerd die zich met een pornoblaadje van onder de toonbank wil terugtrekken op het personeelstoilet en dit niet overleeft.
Wanneer de dag voorbij is, heeft een circus van individuen, in fysieke en emotionele variėteiten, door de winkel geparadeerd, op zoek naar wat eetbaar soelaas.

Regisseur:
Kevin Smith

Cast:
Brian O“Halloran
Jeff Anderson
Marilyn Ghigliotti
Lisa Spoonhauer
Jason Mewes
Kevin Smith
Scott Mosier

Speelduur:
103 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page