Blitz

Absolutely Fabulous 3

Release: 30-03-1995

Productiejaar: 1995

Doorhandle: De keuken van Edina moet worden opgeknapt. Dochter Saffy dreigt met maatregelen als er niet snel wat gebeurt. In de nieuwe organizer heeft Edina echter maar één doel voor deze dag genoteerd: het vinden van de juiste deurkruk van de juiste designer.
Happy New Year: Het is Oudejaarsavond en Patsy en Edina bereiden zich voor op een waanzinnig wilde avond. Dan komt de zus van Patsy op bezoek. Patsy is razend enthousiast, zus Jacky is namelijk ongelofelijk cool. Hoewel, Jacky heeft haar beste tijd gehad.
Sex: Edina herinnert zich niets meer van haar ruige nachten in de sixties. Samen met Patsy wil ze een orgie houden, met mannen en een spannende video, om haar geheugen wat op te frissen.
Jealous: Fashion-victim Edina hoopt de Pr-award te krijgen voor haar baanbrekende activiteiten op dit gebied. Edina heeft vriendin Patsy en secretaresse Bubble meegenomen en als klap op de vuurpijl heeft ze Naomi Campbell zo ver gekregen dat ze aan haar tafel zit tijdens het diner.
Fear: Patsy en Edina zitten in een crisis: de meiden worden al wat ouder! Dochter Saffy is het huis uit en Eddy weet niet eens hoe ze een blik moet openmaken. Ze smeekt haar dochter bijna om weer thuis te komen.
The End: Edina is in therapie om zichzelf te ontdekken. Patsy gaat het helemaal maken in New York. Ze hebben elkaar absoluut niet nodig, of toch wel? Als we tenslotte een blik in de toekomst van het gouden duo werpen, blijkt bijna alles weer bij het oude te zijn.

Regisseur:
Bob Spiers

Cast:
Jennifer Saunders
Joanne Lumley
Julia Sawalha
June Whitfield
Jane Horrocks

Speelduur:
173 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page