Blitz

Absolutely Fabulous 2

Release: 27-01-1994

Productiejaar: 1994

Hospital: Patsy komt in de publiciteit en ze heeft een week de tijd om eruit te zien als een 35-jarige. Ze heeft de keuze tussen een bunjee jump met het elastiek om haar achterhoofd of een facelift...
Death: Edina´s vader is dood. Maar is dat kunst?
Morocco: Patsy, Eddy en Saffy gaan naar Marrakech voor een modefestijn. Eenmaal aangekomen verkoopt Patsy Saffie aan een witte slavinnenhandelaar. Daar zijn ze mooi van verlost, totdat ze verdwalen in de woestijn op zoek naar de WC.
New Best Friend: Bettina en Max komen op bezoek bij Eddie die uiteraard alles piekfijn in orde moet hebben. Ze ontdekt echter na een aantal minuten met haar vrienden en hun nieuwe nageslacht dat babyspuug en Lacroix niet echt samengaan.
Poor: De Zwitserse bankrekening wordt afgesloten. De ex-mannen van Eddie hebben besloten niets meer te betalen. De crisis is niet meer te stoppen. Harrods levert inmiddels niet meer en ze moeten zelf naar de supermarkt (wat dat ook moge zijn).
Birth: Gaat de tahou-koningin eindelijk leven? Saffy heeft haar bovenste knoopje los en een verdachte anorak hangt rond bij de voordeur. Maar nog verontrustender is Eddie met haar Cosmo Sex Quiz waarmee zij haar dochter wil voorlichten.

Regisseur:
Bob Spiers

Cast:
Jennifer Saunders
Joanna Lumley
Julia Sawalha
June Whitfield

Speelduur:
176 minuten

Genre:
komedie

Deze dvd is:
momenteel niet beschikbaar

Go to top of page