Blitz

That Awkward Moment

Release: 03-06-2014

Productiejaar: 2014

Jason (Zac Efron) houdt van losse relaties en de vrouwen met wie hij het bed meer dan één keer deelt, moeten dan ook geen vreemde gedachten in hun hoofd halen.
Zijn goede vriend Daniel denkt daar eigenlijk net zo over en met wat hulp van zijn toffe vriendin Chelsea scoort ook hij menige avond een leuke chick.
Hun goede vriend Mikey (Michael B. Jordan), arts van beroep en al vanaf highschool samen met zijn vrouw Vera, denkt in tegenstelling tot zijn twee vrienden veel meer in termen van huisje, boompje, beestje.
Het komt voor hem dan ook als een grote verrassing dat Vera door de loop der jaren daar een andere mening op nahoudt en hem op een dag niet alleen mededeelt dat ze wil scheiden, maar ook een affaire opbiecht.
Dat komt heel hard aan, maar gelukkig zijn Jason en Daniel niet te beroerd om hem op de vele voordelen van het vrijgezellenleven te wijzen.
Net als Mikey daar een beetje in begint te geloven, vallen zijn beide vrienden echter ten prooi aan een vrouw voor wie ze meer voelen dan een one night stand en dat zorgt voor een serieuze breuk van het verbond dat het drietal met elkaar heeft gesloten...

Regisseur:
Tom Gormican

Cast:
Zac Efron
Miles Teller
Michael B. Jordan
Imogen Poots
Mackenzie Davis
Jessica Lucas
Addison Timlin

Speelduur:
90 minuten

Genre:
Komedie

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page