Blitz

Walking With Dinosaurs: The Movie

Release: 20-05-2014

Productiejaar: 2013

ZoŽn slordige zeventig miljoen jaar geleden tijdens de Krijtperiode van de Aarde leefde er een bijzondere vogel luisterend naar de naam Alex. Het is ook het tijdperk van Patchi, de kleinste Pachyrhinosaurus-baby van het nest en samen met Alex, de verteller van ons verhaal.
Het is een verhaal vol avontuur, gevaar en romantiek, want als Patchi de mooie Juniper leert kennen is dat het begin van een mooie romance.
Voor de twee samen kunnen zijn, moeten ze het nodige trotseren. Het leven van een jonge Pachyrhinosaurus is vol gevaren en overal liggen agressieve carnivoren op de loer om hem en zijn soortgenoten aan te vallen.
Gelukkig is PatchiŽs vader Bulldust, een sterke dinosaurus en de leider van de kudde, er om zijn zoon te beschermen als de hele kudde het koude Alaska verlaat om in het zuiden te winter door te brengen.
Als een confrontatie met een Gorgosaurus, waarbij hij zijn jongste zoon het leven redt, Bulldust fataal wordt moet de kleine Patchi op eigen kracht zijn plek binnen de kudde zien te vinden en hij ontdekt al snel dat hij zonder de bescherming van zijn vader heel erg kwetsbaar is in deze bijzonder gevaarlijke wereld.

Regisseur:
Barry Cook
Neil Nightingale

Cast:
Charlie Rowe
Karl Urban
Angourie Rice
John Leguizamo (stem)
Justin Long (stem)
Skyler Stone (stem)
Tiya Sircar (stem)


Speelduur:
81 minuten

Genre:
Familiefilm

Deze dvd is:
- beschikbaar te Waregem

Go to top of page